Τρίτη 20 Σεπτεμβρίου 2016

Ας σταματήσουμε τις συλλογικές καταδίκες του πληκτρολογίου.




Είναι απίστευτο πόσο εύκολα δια του πληκτρολογίου περνάμε σε συλλογικές καταδίκες, αφορισμούς και πορίσματα αφανισμού ολόκληρων κοινωνικών ομάδων!
Αν κάποιος (λέμε τώρα) θα ήθελε να βάλει το λαό μας να αλληλοσφαγιασθεί για να κάνει τη δουλειά του, αυτή η ρητορική και πρακτική είναι βούτυρο στο ψωμί του!

Από τις ουγκάνικες κραυγές "Σφάξτε τους ισλαμοφασίστες, τα λαθροπιθίκια, τους ισλαμιστές που έχουν σκοπό ύπαρξης τους τον αφανισμό του Ελληνικού DNA"

Πέφτω πάνω σε αφηνιασμένες τσιρίδες, " Φασισταριά του τάδε χωριού ρατσιστές του τάδε νησιού, κρεμάστε τους ρατσιστές που φοβούνται τους αλλοδαπούς κλπ" ρίχνοντας κατάρες και καταδίκες και όποιον πάρει ο χάρος!

Αυτή η ρητορική οδηγεί μαθηματικά σε πόλωση και διχασμό.

Κι αν κάνεις το λάθος και προσπαθήσεις να δείξεις κατανόηση προς τους πρόσφυγες ή τις τοπικές κοινωνίες (καλή ώρα) αλίμονο σου.

Το τραγικό είναι ότι καταλήγουμε στην φασιστική λογική ότι όποιος δεν είναι με εμάς είναι με τους άλλους!

Να ξεκαθαρίσω λοιπόν ότι αδιαφορώ για το πώς θα με χαρακτηρίσετε, γιατί αυτή τη στιγμή προτεραιότητα για μένα έχει να μην πέσει ο απλός λαός στην παγίδα που εκούσια η ακούσια τον σπρώχνετε.

Ναι σίγουρα υπάρχουν ανάμεσα στους κατοίκους που αντιδρούν απέναντι στους αλλοδαπούς και φασίστες. 

Ναι σίγουρα υπάρχουν ανάμεσα στους αλλοδαπούς που έχουμε εγκλωβίσει και εγκληματικά στοιχεία.

Ο πραγματικός εχθρός όμως είναι αυτοί που τα δημιούργησαν και που τώρα θέλουν να σφαχτούμε μεταξύ μας, για να την βγάλουν πάλι λάδι.

Στον κάθε "αντιρατσιστή" και στον κάθε "Ελληνογενναίο" λοιπόν λέω ότι η μαγκιά δεν είναι να αλληλοεξοντωθεί ο λαός, ούτε να λιντσάρει τους πρόσφυγες. 
Αλλά να χτυπήσει στην πηγή του προβλήματος που δεν είναι άλλη από το πολιτικό προσωπικό της χώρας μας και οι προδοτικές και εγκληματικές πολιτικές τους.

Μην τσιμπάτε στις προβοκάτσιες ένθεν και ένθεν.

Δεν είναι ο πρόσφυγας που σου έχει πάρει την χώρα, ούτε όμως ο απλοϊκός γονιός που μέσα σε αυτό το ομαδικό πυρ απέναντι στη ζωή του από το φασιστικό ευρωσύστημα, αδυνατεί να κατανοήσει τι του συμβαίνει και φοβάται και τον ίσκιο του.

Αυτήν την ώρα που κάποιοι επενδύουν στην αλληλοσφαγή μας ας κρατήσουμε υπεύθυνη στάση και μη τους κάνουμε την χάρη.


Γιάννης Αθανασιάδης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γιάννης Αθανασιάδης

Γιάννης Αθανασιάδης
Αγωνίζομαι για την απελευθέρωση και την ευημερία της πατρίδας μου. Πιστεύω στην αυτοδιάθεση των λαών και την ειρηνική συνύπαρξη και αυτονομία των ανθρωπίνων κοινοτήτων. «ΘΕΛΟΥΜΕ ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΕΜΕΙΣ ΠΑΤΡΙΔΑ ΚΑΙ ΠΑΝΑΝΘΡΩΠΙΝΗ ΤΗΝ ΛΕΥΤΕΡΙΑ»