Πέμπτη 21 Ιανουαρίου 2016

Η Χύτρα ο μάγειρας και η τρομοκρατία .


του Γιάννη Αθανασιάδη

Παλιό άρθρο μου με αφορμή την βομβιστική επίθεση με χύτρα στο «The Mall Athens», στις 20/01/2013.
21 Ιανουαρίου 2013 στις 2:10 μ.μ.
Η τρομοκρατική επίθεση στο Mall του Μαρουσίου έχει παραλύσει από τρόμο τους τηλεπαρουσιαστές των διαφόρων καναλιών, οι οποίοι με δραματικό ύφος θέτουν τα μεγάλα φιλοσοφικά και πολιτικά ερωτήματα της εποχής στους παραπαίοντες από την μέθη των προβολέων βουλευταδες των παραθύρων.
Αυτή η Χύτρα η οποία ως μηχανισμός αποσταθεροποίησης της «ευνομούμενης» πολιτείας μας εξεράγει στον χώρο όπου όλοι οι νομοταγείς πολίτες πηγαίνουν προς διασκέδαση … όπου οι νοικοκυραίοι γονείς στέλνουν τα παιδιά τους, όπου η μαχόμενη και πρωτοπόρα νεολαία μας προετοιμάζει το μέλλον της πατρίδας μας συσκεπτόμενη καταναλώνοντας φρεντο καπουτσίνο με 4 ευρουδακια που αντιστοιχούν σε 2 ώρες δουλειάς στην Ελλάδα της κρίσης.

Αυτή η χύτρα που επιτίθεται σε 200 εργαζόμενους, οι οποίοι βέβαια, καμιά ευθύνη δεν φέρουν για το κλείσιμο εκατοντάδων μικρών επιχειρήσεων σε ακτίνα χιλιομέτρων και στην οριστική πλέον καταδίκη της λειτουργίας της γειτονιάς ως πυρήνα της μέχρι τώρα κοινωνικής δομής της πατρίδας μας.

Αυτή η χύτρα που στο όνομα της ταχύτητας αφαίρεσε από την φασολάδα την τελετουργική παρασκευή της από την νοικοκυρά και την νοστιμιά από τον ουρανίσκο της οικογένειας .

Αυτή η χύτρα είναι ο συνδετικός κρίκος με τις δεκάδες τηλεοπτικές εκπομπές μαγειρικής, όπου ο μάγειρας μας εξηγεί, πως μπορεί ο υποσιτιζόμενος άνεργος μέσα στην μοιρολατρία της επόμενης σωτηρίας του από την εξουσία, με λίγο κόλιανδρο, τρεις φέτες αβοκάντο και μερικά άλλα καθημερινά συστατικά που δεν λείπουν από κανένα νοικοκυριό, όπως τζισενκ, γαρίδες και λαχανάκια Βρυξελών, να πάρει τα αντιοξειδωτικά του και να συλλάβει τις ελεύθερες ρίζες του !

Ιδού λοιπόν Έλληνα αντιστασιακέ πεδίον δόξης λαμπρό .

Αντισταθείτε την βαρβαρότητα της τρομοκρατίας διώξτε τον φόβο και συρρεύστε στο πολύπαθο Mall . Xιλιάδες μάρκες από καφέδες με εξωτικά ονόματα, εκατοντάδες προϊόντα περιποίησης της μασχάλης, ευγενή ποτά, και μουλτιπλεξ σινεμάδες για να προσκυνήσουμε τα κατασκευασμένα από το Χόλιγουντ είδωλα και πρότυπα μας .
Και εσύ πολιτεία ήρθε η ώρα να δείξεις ότι μπορείς να πατάξεις τις χύτρες, στείλε τους αγγέλους προστάτες πάνω στα υπερσύγχρονα βαρέως τύπου πολεμικά οχήματα για να μας σώσεις από τις … πολεμόχαρες χύτρες.
Γιάννης Αθανασιάδης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γιάννης Αθανασιάδης

Γιάννης Αθανασιάδης
Αγωνίζομαι για την απελευθέρωση και την ευημερία της πατρίδας μου. Πιστεύω στην αυτοδιάθεση των λαών και την ειρηνική συνύπαρξη και αυτονομία των ανθρωπίνων κοινοτήτων. «ΘΕΛΟΥΜΕ ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΕΜΕΙΣ ΠΑΤΡΙΔΑ ΚΑΙ ΠΑΝΑΝΘΡΩΠΙΝΗ ΤΗΝ ΛΕΥΤΕΡΙΑ»