Τρίτη 5 Απριλίου 2016

Φίλε "νταλικέρη", σου έχω νέα.

του Γιάννη Αθανασιάδη
 

Σχεδόν όλοι φαντάζομαι έχουμε δει, είτε στον τηλεοπτικό σταθμό που έχει πάρει εργολαβικά την προετοιμασία κλίματος εκτροπής, με την προσφυγοφοβία και το ζουμάρισμα στους «μαυριδερούς εισβολείς», είτε στο you tube ανεβασμένο από πολλούς, μεταξύ των οποίων χρυσαυγίτες και άλλοι "καθαρόαιμοι" Έλληνες, είτε έχει ξεπηδήσει στις ενημερώσεις του Facebook από αναρτήσεις φίλων που σε βάζει σε περίσκεψη, τον αγανακτισμένο νταλικέρη στο μπλόκο των προσφύγων του Πολυκάστρου, που ζητούν, να ανοίξουν τα σύνορα για να φύγουν από την χώρα.

Ο συμπαθής κατά τα άλλα οδηγός, αφού δεν κατάφερε να τρομάξει τους πρόσφυγες οδηγώντας την νταλίκα κατά πάνω τους, (ας ελπίσουμε πως δεν ήταν ο φόβος της τιμωρίας που τον σταμάτησε απ' το να περάσει χαλαρά από πάνω τους), άρχισε να αναφωνεί προς την κάμερα και τους αστυνομικούς που τον συγκρατούσαν:

«Είμαι Έλληνας ρεεε»

«Στη χώρα μου είμαι ρε γαμώ τους μαύρους»!

Αγαπητέ φίλε νταλικέρη* σου έχω νέα!

Δεν είσαι στη χώρα σου!

Ναι! Όπως στο λέω. Δεν είσαι στην χώρα σου.

Τι κι αν φωνάζεις ότι είσαι Έλληνας. Αυτή η χώρα μόνο κατ’ όνομα λέγεται Ελλάδα.

Την χώρα σου, την έχεις παραδώσει οριστικά και αμετάκλητα εδώ και έξι χρόνια.
Όχι στους πρόσφυγες, που δεν θέλουν να μείνουν ούτε λεπτό, ούτε στους παράτυπους οικονομικούς μετανάστες, που με δέκα ευρώ θα σου ξεχορταριάσουν το χωράφι.

Όχι φίλε μου. Την χώρα σου και την οικογένεια σου την έχουν σκλαβώσει με την συναίνεση σου, κάποιοι βάρβαροι με λευκό λευκότατο χρώμα, χωρίς μαντήλα και μωρά στην αγκαλιά τους, κάποιοι λευκοί βάρβαροι, που γι αυτούς, ΕΣΥ είσαι ο «μαύρος»!
Έρχεσαι τώρα εσύ και ο κάθε «εσύ», και αντί να συνειδητοποιήσεις έστω και αργά ότι αυτοί οι ξεσπιτωμένοι άνθρωποι που οι «Δημοκράτες» νεοβάρβαροι της Ευροαμερικής, αφού τους έσφαξαν σαν κοτόπουλα με τους φτιαγμένους, εκπαιδευμένους, εξοπλισμένους και πληρωμένους από αυτούς, συμμορίτες τζιχαδιστές, αλκάιντα και άλλους μισθοφόρους και υποκινούμενους, φαντάζεσαι ότι είναι οι εχθροί σου και θέλουν να σου πάρουν την πατρίδα!

Ας βάλουμε λίγο το μυαλό μας, που μας το έχει κάψει η τηλεόραση και τα μεγάλα κανάλια, να δουλέψει.

Άκου τα μαντάτα λοιπόν φίλε νταλικέρη.

1. Την εθνική μας κυριαρχία όπως είπαμε την έχουμε εκχωρήσει οριστικά και αμετάκλητα στους δανειστές. Οι δανειστές δεν είναι οι πρόσφυγες.

2. Τα μνημόνια με τις εγκληματικές ενάντια στα ανθρώπινα δικαιώματα διατάξεις, μας τα έχουν επιβάλει οι δωσίλογοι που μας κυβερνούν, υπακούοντας στο ΔΝΤ, την Ευρωπαϊκή Ένωση και την Ευρωπαϊκή κεντρική Τράπεζα. Όλοι αυτοί δεν είναι οι πρόσφυγες.

3. Οι χιλιάδες αυτόχειρες που αυξάνονται κάθε μέρα, αλλά ούτε που νοιάζεσαι, έχουν οδηγηθεί στο θάνατο, από τις κυβερνήσεις που ψήφιζες όλα αυτά τα χρόνια και οδήγησαν τον λαό στην ανεργία και την κοινωνική εξαθλίωση. Ούτε γι αυτό φταίνε οι πρόσφυγες.

4. Το κλείσιμο των συνόρων, παρά και ενάντια στις διεθνείς συνθήκες και την κοινοτική αλληλεγγύη, δεν το έκαναν οι πρόσφυγες και οι παράτυποι μετανάστες.

Τελικά οι πρόσφυγες αν το καλοσκεφτείς, ζητούν ότι ζητάς και εσύ, να φύγουν από την Ελλάδα και να πάνε σε άλλες χώρες.

Οι πραγματικοί εισβολείς αυτής της χώρας είναι τα κοράκια των αγορών που χάρη στην ΕΕ και την ΕΚΤ, μας έχουν επιβάλει καθεστώς βάρβαρης κατοχής. 
Αυτοί είναι ο εχθρός σου φίλε νταλικέρη και οι συνεργάτες του Ευρωλιγούρηδες πολιτικοί.
Και αν θες την χώρα σου πίσω, δεν θα την πάρεις σκοτώνοντας τους πρόσφυγες και τους μετανάστες, διότι αυτό θέλουν να κάνεις οι επικυρίαρχοι τόσα χρόνια. Θέλουν να κοιτάς αλλού όσο αυτοί πίσω από την πλάτη σου, θα κόβουν κομμάτια και θα ξεπουλάνε εσένα και την πατρίδα σου.

Κι αν έχεις δουλειά ακόμα, μην φαντάζεσαι ότι θα την έχεις για πολύ, μην φαντάζεσαι ότι εσύ είσαι ο ικανός που θα την βγάλεις καθαρή όταν οι υπόλοιποι Έλληνες θα λιμοκτονούν.

Αυτά ήταν τα νέα φίλε νταλικέρη, που από το 2010 δεν τα έχεις πάρει είδηση.

Γνωρίζω πως αυτή την ώρα, τα δεκανίκια των εξουσιαστών αυτής της πατρίδας (ξένοι και ντόπιοι πράκτορες), έχουν έτοιμα τα όπλα και προσπαθούν με παραποιημένες ειδήσεις και φήμες να διαμορφώσουν κλίμα στην κοινή γνώμη που θα τους δώσει την ευκαιρία να μετατρέψουν την χώρα σε σφαγείο.

Όσο ενδίδουμε στην ξενοφοβική προπαγάνδα τόσο αφήνουμε έδαφος στο μαύρο μέτωπο να ολοκληρώσει την καταστροφή της πατρίδας μας.

Ο λαός μας έχει αποδείξει αν και όχι στο σύνολο του, αλλά στην πλειοψηφία του, ότι μπορεί να πιάνεται κορόιδο από τους πολιτικούς αλλά δεν έχει χάσει την ανθρωπιά του. Κάτι που ενοχλεί τους βάρβαρους λευκούς, υπηρέτες του Μολώχ.

*Είναι κατανοητό ότι το άρθρο δεν απευθύνεται προσωπικά σε κανένα, αλλά χρησιμοποιεί ως αφορμή το συγκεκριμένο περιστατικό.

Γιάννης Αθανασιάδης  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γιάννης Αθανασιάδης

Γιάννης Αθανασιάδης
Αγωνίζομαι για την απελευθέρωση και την ευημερία της πατρίδας μου. Πιστεύω στην αυτοδιάθεση των λαών και την ειρηνική συνύπαρξη και αυτονομία των ανθρωπίνων κοινοτήτων. «ΘΕΛΟΥΜΕ ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΕΜΕΙΣ ΠΑΤΡΙΔΑ ΚΑΙ ΠΑΝΑΝΘΡΩΠΙΝΗ ΤΗΝ ΛΕΥΤΕΡΙΑ»