Πέμπτη 12 Μαΐου 2016

Eπισήμως ας αναγνωριστούμε ως το πρώτο Ευρωπαϊκό Κράτος Μπουρδέλο

του Γιάννη Αθανασιάδη.
 


"Οίκους ανοχής πιο κοντά σε ξενοδοχεία ζητούν 17 βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ "

Υπάρχει νόμος που απαγορεύει σε οίκους ανοχής να λειτουργούν κοντά σε Ξενοδοχεία σχολεία κλπ. Αυτόν θέλουν να αλλάξουν.
Από εκεί και πέρα πιστεύω ότι όντως μέσα στο σάπιο μυαλό τους υπάρχει η λογική ότι το "επάγγελμα", αν λάβουμε υπ΄όψιν μας και την "πολυπολιτισμικότητα" της εξαθλίωσης, θα ανθίσει, οπότε θα υπάρξουν επενδυτικές ευκαιρίες ακόμα και για Μολ ή αλυσίδες τέτοιων "επιχειρήσεων" .
Άρα με αυτό τον τρόπο αποπεριθωριοποιούνται, γίνονται φυσιολογικό κομμάτι της καθημερινότητας μας, με τον ίδιο τρόπο που έγιναν οι άποροι σιτιζόμενοι από φορείς ελεημοσύνης, με τον ίδιο τρόπο που έγιναν αποδεκτές  οι εισπρακτικές εταιρείες κατά των οφειλετών, με τον ίδιο τρόπο που θα γίνει αποδεκτό να πετάς έξω από το σπίτι του τον συνάνθρωπο σου λόγω  κατάσχεσης, και μπαίνουν πλέον στην καθημερινή εργασιακή αντίληψη των νέων ανέργων κοριτσιών.Διότι όπως καταλαβαίνετε, δεν είναι δυνατόν να έρχονται οι Γερμανοί κλπ εταίροι άρχοντες και να ταλαιπωρούνται περιφερόμενοι στην δουλοπαροικία .
Άλλωστε ο αγοραίος έρωτας θα αποτελέσει την αιχμή της ανάπτυξης. 
Διότι μπορεί να έκλεισε η ΕΒΓΑ της γειτονιάς σας, αλλά υπάρχει αριστερή πρόταση: "Ανοίγουμε το Μπουρδέλο της Γειτονιάς"
Πόσο ταιριαστή ανάπτυξη για αυτόν τον λαό! 

Αν όλα αυτά δεν υποδηλώνουν την σαπίλα και την δυσωδία του πολιτικού προσωπικού της χώρας μας, αν αυτή η κοινωνική κατηφόρα δεν γίνεται αντιληπτή από τον λαό μας για να τους πάρει με τις πέτρες, τότε επιτέλους και επισήμως ας αναγνωριστούμε ως το πρώτο Ευρωπαϊκό Κράτος Μπουρδέλο!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γιάννης Αθανασιάδης

Γιάννης Αθανασιάδης
Αγωνίζομαι για την απελευθέρωση και την ευημερία της πατρίδας μου. Πιστεύω στην αυτοδιάθεση των λαών και την ειρηνική συνύπαρξη και αυτονομία των ανθρωπίνων κοινοτήτων. «ΘΕΛΟΥΜΕ ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΕΜΕΙΣ ΠΑΤΡΙΔΑ ΚΑΙ ΠΑΝΑΝΘΡΩΠΙΝΗ ΤΗΝ ΛΕΥΤΕΡΙΑ»