Κυριακή 22 Μαΐου 2016

Από αύριο θα είμαστε επισήμως για 99 χρόνια Δουλοπάροικοι σε διαδικασία επιλεκτικής γενοκτονίας! Εσύ που ήσουν;

 του Γιάννη Αθανασιάδη 

Σήμερα 22/05/2016 ψηφίζουν την ολοκληρωτική ενεχυρίαση της Δημόσιας και ιδιωτικής περιουσίας του Ελληνικού Έθνους και του λαού, σε μια συμμορια των τοκογλύφων.
Από αύριο θα είμαστε επισήμως για 99 χρόνια, δηλαδή για τρεις γενιές, δηλαδή εμείς, τα παιδιά μας, τα εγγόνια μας και τα δισέγγονα μας, Δουλοπάροικοι σε διαδικασία επιλεκτικής γενοκτονίας!
Θα πρέπει να έχεις κάποιο σοβαρότερο λόγο για να μην έρθεις στο Σύνταγμα, έξω από τη Βουλή, εκεί που ετοιμάζεται να διαπραχθεί αυτή η μαζική δολοφονία ενός Λαού και μιας πατρίδας.

Μπορεί να μην πιστεύεις ότι θα αλλάξει κάτι, μπορεί να θεωρείς ότι δεν θα τα καταφέρουμε, αλλά ...
Σκέψου, όταν γνωρίζεις ότι σε ένα κτίριο κάποιοι προδότες, θα αποφασίσουν για την θανατική καταδίκη των παιδιών σου, του λαού σου και της πατρίδας σου,
Σκέψου, όταν θα σε ρωτήσουν εσύ τι έκανες τότε,
ακόμα κι αν δεν μπορείς να κάνεις τίποτα άλλο, ακόμα κι αν δεν πιστεύεις σε κανένα, έλα να τους πεις την γνώμη σου για το έγκλημα που διαπράττουν. 
Μην τους δίνεις την ψευδαίσθηση ότι έχεις υποταχτεί. 
Εγώ πάντως θα είμαι εκεί και θα σε περιμένω, θα πιστεύω πάντα στο κομμάτι εκείνων των Ελλήνων που κουβαλούν την κληρονομιά των αγωνιστών της Ελευθερίας και της Δημοκρατίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γιάννης Αθανασιάδης

Γιάννης Αθανασιάδης
Αγωνίζομαι για την απελευθέρωση και την ευημερία της πατρίδας μου. Πιστεύω στην αυτοδιάθεση των λαών και την ειρηνική συνύπαρξη και αυτονομία των ανθρωπίνων κοινοτήτων. «ΘΕΛΟΥΜΕ ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΕΜΕΙΣ ΠΑΤΡΙΔΑ ΚΑΙ ΠΑΝΑΝΘΡΩΠΙΝΗ ΤΗΝ ΛΕΥΤΕΡΙΑ»