Σάββατο 3 Δεκεμβρίου 2016

Η ανάγκη για ενότητα

του Γιάννη Αθανασιάδη
       

Η θέση μου ειναι εκπεφρασμένη, γραπτά, προφορικά, και δια "ροπάλου".
Η μοναδική διέξοδος από τον αφανισμό του λαού μας, ειναι η δημιουργία ενιαίου δημοκρατικού μετώπου "από τα κάτω", με αναφορά στην Εθνική ανεξαρτησία, την λαϊκή κυριαρχία και την κοινωνική αλληλεγγύη. Και αυτό δεν γίνεται με ηγεμονισμούς και ιδεολογικά στεγανά.
Όταν το ζητούμενο ειναι η επιβίωση μας, δεν μπορούμε να συζητάμε για το φύλλο των αγγέλων.
Για όσους τουλάχιστον το αντιλαμβάνονται.***
Από την ώρα που οι δωσίλογοι συνεργάτες των ναζί κατακτητών, (και μετέπειτα των Αγγλοαμερικανών) μαζί με την μαυραγορίτικη παρέα τους, αποτέλεσαν την κοιτίδα του μεταπολεμικού πολιτικού προσωπικού της πατρίδας μας, ήταν φυσιολογική η ανάδειξη και η τελική επικράτηση των νεοδωσιλόγων που το αποτελούν και σήμερα.
Τώρα πλέον η πορεία του λαού μας, είτε θα καταλήξει στην ολοκληρωτική μετατροπή του σε παρασιτικού χαρακτήρα επαίτη και κομπιναδόρο χωρίς αλληλεγγύη και εθνική αξιοπρέπεια, 
είτε η σύγκρουση και το οριστικό ξεκαθάρισμα θα είναι αναπόφευκτο, για να οδηγηθούμε στην λύτρωση και την αναγέννηση της πατρίδας.
Δυστυχώς δεν υπάρχει ομαλή προοπτική. 
Η πλευρά των δωσιλόγων είναι έτοιμη από παλιά, έχοντας πλάτες το ενωσιακό πολιτικό περιβάλλον, στο οποίο πρόβλεψε να μας εντάξει παραπλανώντας μας με το τυράκι των χρηματοδοτικών πακέτων. 
Η πλευρά του λάου είναι κομματιασμένη με ευθύνη των ηγεσιών - ηγετών - ηγετίσκων και άλλων ιδεοληπτικού χαρακτήρα διασπαστικών παραγόντων κυρίως στο χώρο της "αριστεράς".
Όσο νωρίτερα συνειδητοποιήσουμε την ανάγκη ενότητας και συσπείρωσης των λαϊκών δυνάμεων, τόσο μεγαλύτερες πιθανότητες υπάρχουν για την τελική νίκη.

Η κλεψύδρα αδειάζει.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γιάννης Αθανασιάδης

Γιάννης Αθανασιάδης
Αγωνίζομαι για την απελευθέρωση και την ευημερία της πατρίδας μου. Πιστεύω στην αυτοδιάθεση των λαών και την ειρηνική συνύπαρξη και αυτονομία των ανθρωπίνων κοινοτήτων. «ΘΕΛΟΥΜΕ ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΕΜΕΙΣ ΠΑΤΡΙΔΑ ΚΑΙ ΠΑΝΑΝΘΡΩΠΙΝΗ ΤΗΝ ΛΕΥΤΕΡΙΑ»