Κυριακή 1 Ιανουαρίου 2017

Ζήτω το ένδοξον 2017 των Ελλήνων



Σύμφωνα με τελευταία ενημέρωση από τον Σείριο, το 2017 θα εμφανιστεί ο Αη Γιώργης παρέα με τον Λεωνίδα και τους 300 και θα ηγηθούν της μεγάλης εκστρατείας στην επαρχία Γιουνάν της Κίνας, όπου θα απελευθερώσουν τον μέγα Αλέξανδρο, που ειναι κλεισμένος στην πυραμίδα της Τακλαμακάν, που ειναι η πύλη για την κοίλη γη.

Μετά θα ερθει να τον προσκυνήσει το ξανθό γένος που θα τον ακολουθήσει και μετά από επτά μήνες πολιορκία θα εισβάλουν νικητές στην Αγία Σοφία.

Εκεί θα εμφανιστεί ο Χάρι Πότερ με ένα ντάτσουν γεμάτο κόκκινα μήλα, από την κόκκινη μηλιά που δεν θα μας ξανααπασχολήσει.

Και σε μια ένδοξη εθνική τελετή θα στεφθεί από τα χεριά του Μεγαλέξανδρου, αυτοκράτωρ όλων των αμεσοδημοκρατών Ελλήνων, από την Πολυνησία μέχρι το Μάτσου Πίτσου, ο μέγας Κωνσταντίνος Γκλύξμπουργκ με την μαγκούρα.

Έτσι θα δικαιωθεί η προφητεία του Μαντείου των Δελφών και της Δωδώνης, ότι όλοι οι άπιστοι θα προσκυνήσουν τον μαγκουροφόρο Δικέφαλο Αετό.

Από τότε και για χίλια χρόνια το πρωτάθλημα θα το παίρνει η ΑΕΚ.

Ενώ οι λαμπρές λεωφόροι με τα αυτοκίνητα που θα κινούνται με την απολλώνια ενέργεια του Σώρα, θα κοσμούνται με αγάλματα του Μεταξά και του (Ελληνικής καταγωγής) Τσε Γκεβαρόπουλου.

Και μετά κάθε Ελληνας και Ελληνίδα (καθαρός όμως), θα έχει για δούλους από ένα Γερμανό και ένα Εβραίο!


Ζήτω το ένδοξον 2017!!!


Υ.Γ. Για ολα αυτα, δεν θα χρειαστει κανενας να σηκωθει απο τον καναπε του. (Το λεει καθαρα η προφητεια)!


Γιάννης Αθανασιάδης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γιάννης Αθανασιάδης

Γιάννης Αθανασιάδης
Αγωνίζομαι για την απελευθέρωση και την ευημερία της πατρίδας μου. Πιστεύω στην αυτοδιάθεση των λαών και την ειρηνική συνύπαρξη και αυτονομία των ανθρωπίνων κοινοτήτων. «ΘΕΛΟΥΜΕ ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΕΜΕΙΣ ΠΑΤΡΙΔΑ ΚΑΙ ΠΑΝΑΝΘΡΩΠΙΝΗ ΤΗΝ ΛΕΥΤΕΡΙΑ»