Σάββατο 24 Ιουνίου 2017

AVAAZ... ο αθέατος ιμπεριαλιστικός παράγοντας.

του Γιάννη Αθανασιάδη
 


Παρ’ ότι και εγώ συμμετείχα μετά από πρόσκληση πολλών φίλων σε τελευταία συλλογή υπογραφών του AVAAZ, πρέπει να εξομολογηθώ ότι δεν γουστάρω αυτές τις λογικές που εθίζουν την κοινωνία να εξαντλεί τις κοινωνικές της παρεμβάσεις μέσω διαδικτύου. 

Οι λόγοι είναι πολλοί.
Δημιουργούν με αυτό τον τρόπο, έναν απολύτως ελεγχόμενο ακτιβισμό, που είναι διάτρητος ως προς τα προσωπικά δεδομένα και έχει όλες τις προϋποθέσεις για παραπληροφόρηση και χειραγώγηση των πολιτών.

Συγχρόνως περνάει έμμεσα την λογική της παγκοσμιοποίησης. Με μια αθέατη αλλά καλά μεθοδευμένη δημιουργία άλλοθι στους ιμπεριαλιστές για παρεμβάσεις σε λαούς άλλων χωρών. Βλπ Λιβύη, Αφγανιστάν, Συρία κ.α.

Παράλληλα γνωρίζοντας τους ιδρυτές και διαχειριστές της συγκεκριμένης ΜΚΟ, μόνο ασφάλεια και εμπιστοσύνη δεν μπορείς να νιώθεις.

Ιδρυτές και διευθύνοντες της AVAAZ είναι, οι Tom Perrielllo, υπέρμαχος των ιμπεριαλιστικών επεμβάσεων για την υπεράσπιση της «δημοκρατίας», πρώην αντιπρόσωπος των Δημοκρατικών στην βουλή.(Φώτο με Ομπάμα).

Ο Ricken Patel σύμβουλος μερικών από τις μεγαλύτερες εταιρίες και «ιδρύματα» του κόσμου,( το Ίδρυμα Rockefeller, το Ίδρυμα Gates,κ.α.) και ο Tom Pravda μέλος του βρετανικού διπλωματικού σώματος που υπηρετεί σαν σύμβουλος στο U.S State Department.

Να θυμηθούμε  ότι την πρόταση για ζώνη αποκλεισμού πτήσεων της Συριακής πολεμικής αεροπορίας την ξεκίνησε το AVAAZ επί Ομπάμα και εφαρμόστηκε πρόσφατα από τον Τραμπ!


 


Πολύ δε περισσότερο όταν λαμβάνετε το παρακάτω μήνυμα από την ομάδα διαχείρισης του AVAAZ:

"Φέρνουμε νέα τροπή στο Brexit

Οι Βρετανικές εκλογές αποδεκάτισαν τη συντηρητική Τερέζα Μέι και τα σχέδια της για Brexit, αφήνοντας πλέον ανοιχτό το ενδεχόμενο επιστροφής σε μια ενωμένη Ευρώπη." (!!!)

Ούτε λίγο ούτε πολύ μας λέει ότι πανηγυρίζουν που μια απολύτως δημοκρατική απόφαση του λαού της Μ. Βρετανίας μέσω δημοψηφίσματος, οδηγείται σε αποτυχία και ελπίζουν ότι θα γυρίσουν στις «αγκαλιές» την ΕΕ!!!

Ναι το έλαβα πριν λίγη ώρα λόγω της συμμετοχής μου σε συλλογή υπογραφών της ΜΚΟ AVAAZ!!!

Ελπίζω τώρα να κατανοείτε τους λόγους της αποστροφής μου για συμμετοχή σε τέτοιου χαρακτήρα ακτιβισμούς.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γιάννης Αθανασιάδης

Γιάννης Αθανασιάδης
Αγωνίζομαι για την απελευθέρωση και την ευημερία της πατρίδας μου. Πιστεύω στην αυτοδιάθεση των λαών και την ειρηνική συνύπαρξη και αυτονομία των ανθρωπίνων κοινοτήτων. «ΘΕΛΟΥΜΕ ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΕΜΕΙΣ ΠΑΤΡΙΔΑ ΚΑΙ ΠΑΝΑΝΘΡΩΠΙΝΗ ΤΗΝ ΛΕΥΤΕΡΙΑ»