Σάββατο 23 Ιουνίου 2018

Η αξιοπρέπεια και η ευημερία του λαού μας δεν είναι άπιαστο όνειρο.

του Γιάννη ΑθανασιάδηΑυτό το οποίο διεκδικούμε είναι η αξιοπρέπεια και η ευημερία του λαού μας σε ένα Δημοκρατικό περιβάλλον, Εθνικής ανεξαρτησίας, Λαϊκής κυριαρχίας και Κοινωνικής δικαιοσύνης.

Απλά και αυτονόητα πράγματα (σε μια πατρίδα ανθρώπων και όχι ανδράποδων), τα οποία μας έχουν κάνει να τα θεωρούμε άπιαστο όνειρο.

Είναι στο χέρι μας αρκεί να τα διεκδικήσουμε νικώντας πρώτα τον προσωπικό μας φόβο και την τρομοκρατία του ξενόδουλου συστήματος.

Να αποκτήσουμε και να προασπίσουμε ένα ισχυρό, αυτεξούσιο δημοκρατικό κράτος με εθνικό νόμισμα και οικονομική αυτοδιάθεση, που να εγγυάται:

Το βασικό εισόδημα όλων των πολιτών του.
Την κάλυψη των βασικών αναγκών για σίτιση, ένδυση, στέγαση, θέρμανση και μετακίνηση.
Την εργασία για όλο τον λαό, σε ανθρώπινες εργασιακές συνθήκες και την προστασία της αξιοπρέπειας των εργαζομένων.
Την ενίσχυση και προστασία της οικογένειας και της μητρότητας.
Την δωρεάν ιατροφαρμακευτική κάλυψη και περίθαλψη, σε ένα εθνικό σύστημα υγείας προς όλους, χωρίς διακρίσεις και φακελάκια.
Την δωρεάν παιδεία με ανθρωποκεντρικό και κοινωνικό χαρακτήρα προς όλους, χωρίς διακρίσεις και χωρίς παραπαιδεία.
Τον σεβασμό στους γέροντες και τους αδύνατους προς εργασία, εξασφαλίζοντας το υπόλοιπο της ζωής τους με αξιοπρέπεια.
Δημόσιες υπηρεσίες και υπαλλήλους που θα σέβονται και θα υπηρετούν πραγματικά τους πολίτες χωρίς διακρίσεις.
Την ανάδειξη του θεσμού της Δικαιοσύνης σε λειτούργημα υπέρ του λαού όπως αρμόζει και όχι υπηρέτρια της εκάστοτε πολιτικής και οικονομικής εξουσίας.
Κεντρικά σχεδιασμένη και ισόρροπη παραγωγική ανασυγκρότηση και ανάπτυξη που λαμβάνει υπόψιν της πάντα την εθνική επάρκεια στο σύνολο των αναγκών της χώρας, με προτεραιότητα στην απορρόφηση και βελτίωση, της εγχώριας παραγωγής.
Ύδρευση, ηλεκτροδότηση, λιμάνια, αεροδρόμια και γενικότερα οι στρατηγικού χαρακτήρα επιχειρήσεις που καλύπτουν τις βασικές ανάγκες του λαού αλλά και την ασφάλεια της πατρίδας, θα ανήκουν στο λαό με δημόσιο χαρακτήρα και ισχυρή κρατική εποπτεία.
Αξιοποίηση υπέρ του λαού των πλουτοπαραγωγικών πηγών της χώρας.
Στήριξη της καινοτομίας και της έρευνας.
Προώθηση των τεχνών και της ποιοτικής ψυχαγωγίας για όλο το λαό.
Αμοιβαία επωφελείς σχέσεις με τους γειτονικούς λαούς σε μια κατεύθυνση δημιουργίας ασφαλούς και φιλικής συνύπαρξης, αξιοποιώντας διπλωματικά, κάθε δυνατή συνάφεια μεταξύ των λαών.
Αλλά και αποτρεπτική δύναμη προς κάθε επιβουλή. Με ισχυρή εθνική άμυνα, ενισχύοντας τον στρατό και την εθνική αμυντική βιομηχανία. 
Δέσμευση για όσους συμμετέχουν στα κοινά για την τήρηση όλων των παραπάνω με σκληρές ποινές στους παραβάτες.

Όλα αυτά σε ένα πλαίσιο εθνικής ανεξαρτησίας και αξιοπρέπειας, μακριά από υποτέλειες και ευρωναζιστικές ενώσεις.

Πρακτικά δεν είναι τόσο δύσκολο όσο θέλουν να μας πείσουν οι ευρώδουλοι δυνάστες, αρκεί να είμαστε ενωμένοι και να λειτουργήσουμε ως κυρίαρχο έθνος. 
Ενότητα είναι η «μαγική» λέξη.

Η ένταξη στον ενωτικό και αλληλέγγυο αγώνα του λαού, είναι χρέος του καθενός από εμάς που συμφωνούμε, βάζοντας στην άκρη όλα τα υπόλοιπα που μας χωρίζουν.

Να πάρουμε πίσω την πατρίδα μας.
Να φέρουμε πάλι την αξιοπρέπεια και το χαμόγελο στις καρδιές μας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γιάννης Αθανασιάδης

Γιάννης Αθανασιάδης
Αγωνίζομαι για την απελευθέρωση και την ευημερία της πατρίδας μου. Πιστεύω στην αυτοδιάθεση των λαών και την ειρηνική συνύπαρξη και αυτονομία των ανθρωπίνων κοινοτήτων. «ΘΕΛΟΥΜΕ ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΕΜΕΙΣ ΠΑΤΡΙΔΑ ΚΑΙ ΠΑΝΑΝΘΡΩΠΙΝΗ ΤΗΝ ΛΕΥΤΕΡΙΑ»