Παρασκευή 8 Νοεμβρίου 2019

Αυτοί είναι οι πραγματικοί λαθροεισβολείς

του Γιάννη Αθανασιάδη



Ο Σεΐχης Faisal Al Thani, Πρόεδρος του Συνδέσμου Επιχειρήσεων του Κατάρ, ήρθε στην Αθήνα, συνοδευόμενος από τους πρίγκιπες γιους του Σεΐχη Mohammed Al-Thani (Πρόεδρο της POWERGLOBE QATAR και Optimized Holding) τον Σεΐχη Jassim Al-Thani (Αντιπρόεδρο της Al Faisal Holding), τον Δρ. Θεόδωρο Θεοδωρόπουλο (CEO της POWERGLOBE QATAR) και τον Tareq El Sayed (CEO της ARTIC Investments).

Στο σύνολο της η αντιπροσωπεία απαρτίζεται από 13 άτομα, στην οποία συμμετείχαν οι "Αυτού Εξοχότητες", Υψηλόβαθμα Στελέχη, αλλά και το Διοικητικό Συμβούλιο της ARTIC Investments. Η "Αυτού Εξοχότης" Σεΐχης Faisal Al Thani.

Οι Εκπρόσωποι του θα έχουν δύο μόνο συναντήσεις στην Αθήνα, η μία από τις οποίες γίνεται με ένα μεγιστάνα στο χώρο του τουρισμού και μεγάλο πλοιοκτήτη!!! (Κρατήστε το αυτό θα χρειαστεί στο μέλλον)

Ποια είναι η βασιλική οικογένεια του Κατάρ;
Είναι Ιδιοκτήτες των Harrods, της Γαλλικής ποδοσφαιρικής ομάδας Παρί Σεν Ζερμέν, της αυτοκινητοβιομηχανίας Porsche ,της κινηματογραφικής εταιρείας MIRAMAX και της Louis Vuitton, μεγαλο- μέτοχοι της Credit Suisse και της Barclays, οι μεγαλύτεροι ιδιοκτήτες ακινήτων στο Σίτυ του Λονδίνου, συμπεριλαμβανομένου του Ολυμπιακού Χωριού και του Park Lane του InterContinental Hotel, του Majestic Hotel, Grand Hyatt και του Carlton Hotel .
Είναι οι χρηματοδότες πολλών ΜΜΕ παγκοσμίως.
Χρηματοδότες του μισθοφορικού στρατού που δρα στην Λιβύη και που προκάλεσε την ανατροπή του Μουαμάρ Καντάφι, καθώς και των μισθοφόρων στην Συρία που υπό την καθοδήγηση των Αμερικανών προκάλεσαν μαζί με την Τουρκία, την εμφύλια διαμάχη.
Χρηματοδότες της τρομοκρατικής οργάνωσης Al-Nusra Front για τη δημιουργία ενός ισλαμικού κράτους στη Συρία, του ISIS δηλαδή! (*)
Μόλις πριν λίγες ημέρες αγόρασαν μια μεγάλη ξενοδοχειακή μονάδα στην Τουρκία.

Ενώ δεν γνωρίζω τι κατάληξη θα έχει η από το 2014 αγορά 15000 στρεμμάτων και αποχαρακτηρισμου από περιοχή Νατουρα (Ναυάγιο Ζακύνθου) καθώς έχει γίνει ερήμην των κατοίκων της και της εκκλησίας που προσπαθούν να την αποτρέψουν. (Οι οποίοι δεν δικαιώθηκαν με το σκεπτικό της υπ. αρ. 20/2018 δικαστικής απόφασης του Πολυμελούς Πρωτοδικείου Ζακύνθου)!

Στην υπόθεση ενεπλάκησαν πολιτικά στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ.

Όσα προανέφερα αποτελούν ένα μικρό κομμάτι της εμπλοκής της οικογένειας των σεΐχηδων του Κατάρ.

Όπως αντιλαμβάνεστε οι επενδύσεις στον τομέα της ενέργειας και του τουρισμού, πάνε παρέα με εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας και διάλυση συγκροτημένων κρατών.

Αυτοί είναι οι πραγματικοί λαθροεισβολείς και όχι τα θύματα τους.

Κανείς επίσημος πολιτικός φορέας δεν αντιδρά. Καμιά διαδήλωση από δεξιά ή αριστερά δεν οργανώθηκε
Γι αυτούς δεν άκουσα κουβέντα από τα ΜΜΕ.

Και ο απλός και χειμαζόμενος Ελληνικός λαός, διχάζεται σε λογικές αλληλοκανιβαλισμού με τα θύματα, των κοινών εχθρών.

Η εθνική ανεξαρτησία θα έρθει μόνο αν απαλλαγούμε από τούς θρασύδειλους 
δωσίλογους που μας κυβερνούν και αποχωρήσουμε από το φασιστικό υπερεθνικό τέρας της ΕΕ.
Τα υπόλοιπα είναι θέμα άσκησης κυριαρχικών δικαιωμάτων.
Προς το παρόν η πατρίδα μας κινδυνεύει, από αυτούς που ψηφίζουμε.
Δυστυχώς.

(*)Στοιχεία για τις ιδιοκτησίες της βασιλικής οικογένειας του Κατάρ από παλαιότερη δημοσίευση του Κώστα Λουλουδάκη.




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γιάννης Αθανασιάδης

Γιάννης Αθανασιάδης
Αγωνίζομαι για την απελευθέρωση και την ευημερία της πατρίδας μου. Πιστεύω στην αυτοδιάθεση των λαών και την ειρηνική συνύπαρξη και αυτονομία των ανθρωπίνων κοινοτήτων. «ΘΕΛΟΥΜΕ ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΕΜΕΙΣ ΠΑΤΡΙΔΑ ΚΑΙ ΠΑΝΑΝΘΡΩΠΙΝΗ ΤΗΝ ΛΕΥΤΕΡΙΑ»