Τετάρτη 16 Σεπτεμβρίου 2015

Ο Γ.Αθανασιάδης στον ΑΝΤ1 στις 15 Σεπ 2015

Αυτή την ώρα η χώρα μας βρίσκεται στο μεταίχμιο της αυτοδιάλυσης της. Ένα υποδειγματικά ξεπουλημένο πολιτικό και κομματικό κατεστημένο ενεργεί μεθοδικά προς την κατεύθυνση αυτή, σε όλο το μήκος και το πλάτος του ιδεολογικοπολιτικού φάσματος.


Σε αυτήν την κρίσιμη καμπή και με ένα λαό αποπροσανατολισμένο και καθημαγμένο, το μόνο χρέος των υγειών δημοκρατικών δυνάμεων αυτού του τόπου, είναι η ευρεία κοινωνικοπολιτική συστράτευση σε ένα Ενιαίο Παλλαϊκό Μέτωπο, που θα αποτελέσει την γραμμή άμυνας του ελεύθερα σκεπτόμενου Έλληνα απέναντι στον εκβαρβαρισμό της πατρίδας.


Η επαναφορά του Πατριώτη Δημοκράτη στην πρώτη γραμμή των αγώνων.
Η ανατροπή του προδοτικού πολιτικού προσωπικού και η ανάκτηση της χώρας από τον λαό της.
Η αποδέσμευσή μας από το θανατηφόρο πλαίσιο της Ευρωπαϊκής ένωσης.
Η αυτοδιάθεση του λαού μας, με σεισάχθεια και επαναφορά της Δημοκρατίας, αποτελούν το κυρίαρχο αιτούμενο για όλους τους Έλληνες αριστερούς η δεξιούς.

Αυτός είναι και ο λόγος πού το Ε.Πα.Μ. είναι το μοναδικό Μετωπικό σχήμα, που κατεβαίνει στις εκλογές με καθαρή πρόταση και λύση, χωρίς διγλωσσία και πολιτικαντισμούς.

Η Ελλάδα σε όλη την χιλιόχρονη ιστορία της ήταν και παραμένει το προπύργιο του ελεύθερα σκεπτόμενου άνθρωπου . Ήταν το φωτεινό παράδειγμα υπεράσπισης της ελευθερίας, για όλους τους λαούς. Ήρθε η ώρα να τους το αποδείξουμε και πάλι.

Ήρθε η ώρα να τους σταματήσουμε. Ήρθε η ώρα της καθαρής λύσης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γιάννης Αθανασιάδης

Γιάννης Αθανασιάδης
Αγωνίζομαι για την απελευθέρωση και την ευημερία της πατρίδας μου. Πιστεύω στην αυτοδιάθεση των λαών και την ειρηνική συνύπαρξη και αυτονομία των ανθρωπίνων κοινοτήτων. «ΘΕΛΟΥΜΕ ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΕΜΕΙΣ ΠΑΤΡΙΔΑ ΚΑΙ ΠΑΝΑΝΘΡΩΠΙΝΗ ΤΗΝ ΛΕΥΤΕΡΙΑ»