Σάββατο 16 Απριλίου 2022

Το χτύπημα του Μόσκβα από το ΝΑΤΟ ή πως να αναβάλετε τον ΓΠΠ.

 του Γιάννη Αθανασιάδη



«Εκτιμούμε ότι το πλοίο είναι σε θέση να κινηθεί μόνο του, και αυτό φαίνεται πως κάνει. Νομίζουμε ότι οδεύει προς την Ανατολή τώρα. Πιστεύουμε ότι πιθανότατα θα τοποθετηθεί στη Σεβαστούπολη για επισκευές, αλλά δεν ξέρουμε τι ακριβώς το προκάλεσε»

Αυτά είπε  από τη πρώτη στιγμή μεταξύ άλλων ο εκπρόσωπος του αμερικανικού Πενταγώνου Τζον Κίρμπι όταν ρωτήθηκε για την έκρηξη στο Μοσκβα.

Γιατί όμως το θεωρώ τόσο σημαντικό ώστε να ασχοληθώ με αυτή την απάντηση;

Πιστεύω ότι αυτή η φράση είναι το κλειδί των περεταίρω εξελίξεων και της ενδεχόμενης κλιμάκωσης της ΡωσοΝΑΤΟϊκής σύγκρουσης.

Προσέξτε!
Σε τρείς προτάσεις που αναφέρονται στο γεγονός  υπάρχουν συγκεντρωμένες  οι εξής  λέξεις:  Εκτιμούμε - νομίζουμε - πιστεύουμε - αλλά δεν ξέρουμε!

Οι Αμερικανοί "Δεν ξέρουν"!!! 

Όταν ο άνθρωπος που έχει τοποθετηθεί ως επικοινωνιακός ενδιάμεσος του πενταγώνου, δηλαδή του στρατιωτικού κέντρου αποφάσεων των ΗΠΑ, αναφέρεται σε ένα γεγονός πρώτου βαθμού εμπλοκής των ΗΠΑ, κάθε λέξη που χρησιμοποιεί αποτελεί στρατιωτικού χαρακτήρα ενέργεια. Και ως γνωστόν δεν παίζουν με αυτά τα θέματα οι Αμερικάνοι.

Σε ένα πλήρως κλιμακούμενο πόλεμο επικοινωνίας εκ μέρους της Δύσης κατά της Ρωσίας, ακόμα και ένα "σκουντούφλημα" Ρώσου στρατιώτη αναφέρεται ως επιτυχία της ουκρανικής αντίστασης! 

Ακόμα κι αν δεν ήταν χτύπημα των Ουκρανών αλλά ένα ατύχημα, δεν υπήρχε περίπτωση να χαθεί η ευκαιρία για προπαγάνδα υπέρ των Ουκρανών. 

Πως γίνεται οι ενορχηστρωτές αυτής της προπαγάνδας να "ποιούν την νήσσαν" μπροστά σε μια μεγαλειώδη ευκαιρία για παγκόσμια θριαμβολογία;

Πως γίνεται οι Ουκρανοί να λένε ότι το χτύπησαν με πυραύλους και οι Αμερικανοί να... "Μην ξέρουν";
Τι είναι αυτό που τους αναγκάζει να μιλούν ως απλοί παρατηρητές κάνοντας "υποθέσεις" και "σφυρίζοντας αδιάφορα";

Καταλήγουμε λοιπόν και εμείς δικαιολογημένα σε κάποιες " υποθέσεις".

Το Μοσκβα χτυπήθηκε κατ' ευθείαν από ΑμερικανοΝΑΤΟϊκή βάση.*
Κάτι τέτοιο αντιλαμβάνεστε ότι αποτελεί πλέον γενίκευση της σύρραξης και αναγκαστική πλέον απάντηση της Ρωσίας σε εκτός Ουκρανίας στόχους.

Μια τέτοια εξέλιξη προφανώς δεν επιθυμούν ούτε η Ρωσία ούτε το ΝΑΤΟ (προς το παρόν τουλάχιστον) 

Συνεπώς ότι συνέβη πραγματικά στο Μόσκβα, θα το φάει το "μαύρο σκοτάδι", κοινή συναινέση. 

Να είστε βέβαιοι πως οτιδήποτε και αν δημοσιευθεί εκτός από το απευθείας χτύπημα των Αμερικανών, θα είναι απλά κουκούλωμα προς αναβολή του ΓΠΠ. 

Ακόμα κι αν ήταν πρωτοβουλία ενός "στρατόκαυλου" διοικητή, οι Πύλες της κολάσεως δεν θέλουν πολύ για να ανοίξουν. 

*Στην έννοια της βάσης δεν αποκλείονται πολεμικά πλοία η υποβρύχια των ΗΠΑ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γιάννης Αθανασιάδης

Γιάννης Αθανασιάδης
Αγωνίζομαι για την απελευθέρωση και την ευημερία της πατρίδας μου. Πιστεύω στην αυτοδιάθεση των λαών και την ειρηνική συνύπαρξη και αυτονομία των ανθρωπίνων κοινοτήτων. «ΘΕΛΟΥΜΕ ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΕΜΕΙΣ ΠΑΤΡΙΔΑ ΚΑΙ ΠΑΝΑΝΘΡΩΠΙΝΗ ΤΗΝ ΛΕΥΤΕΡΙΑ»